Promet novca

Ukoliko zelite da se bavite online poslovanjem, svakako cete morati da investirate novac.

Ako se opredelite za koriscenje kartica, koristicete neke od online procesora.

Najpoznatiji je PayPal, ali ga mnoge kompanije izbegavaju.

Ono sto vecina kompanija prihvata je Payza.

Mozete otvoriti besplatni nalog klikom na baner ispod.

 Payza ne prihvata MasterCard kartice.

news2


 

Ono sto je, po mom misljenju, buducnost online novcanog prometa je Bitcoin. To je kripto valuta koju mozete kupiti, prodati, poslati, primiti, trgovati njom gotovo trenutno (transakcija je obavljena za 30min-par sati), sa enormno niskim provizijama. Ovo predstavlja kardinalnu razliku u odnosu na bankarske transakcije i provizije, tako da ce Bitcoin oznaciti kraj bankarskoj mafiji kakva danas postoji.

Da biste mogli da kupite Bitcoin, morate otvoriti Bitcoin novcanik. Ima ih puno, ja cu vam preporuciti SpectroCoin. Mozete besplatno otvoriti novcanik klikom na reklamu ispod ili ovaj link

online zarada

Zasto?

Zato sto sam kod njih nasao sve sto mi treba.

Mozete kupiti i prodati bitcoine preko njihovog sajta uz minimalne provizije.

Kupovina je moguca i karticama (5% provizija) i preko banke (wire transfer, kod nas se to zove doznaka:) i preko mnogo drugih online procesora novca.

Mozete i prodati bitcoin-e i dobiti novac na racun u banci ili recimo Skrill, ima ljudi koji ih koriste.

Ono sto je mene kupilo je sto od njih mozete naruciti VISA kartice koje mozete puniti preko sajta SpectroCoin-a (bilo koju valutu da imate, mozete je promeniti u valutu vase kartice koja moze da bude EUR, USD ili GBP) i ‘napuniti’ karticu, a potom podici novac sa BILO KOG bankomata.

To prakticno znaci da mozete podici novac koji imate u bitcoinima sa bankomata (u valuti zemlje u kojoj podizete novac, kod nas u dinarima) ili koristiti bitcoine koje imate da platite racun u bilo kojoj prodavnici. Pre toga morate promeniti svoje bitcoin-e u valutu vase kartice, npr. EUR i onda prebaciti eure na karticu (napuniti karticu), na sajtu SpectroCoin-a.

SpectroCoin vam daje mogucnost da imate klasicnu (plasticnu, cena izrade 8 eura) karticu ili ‘virtuelnu‘, (cena izrade 0.5 eura) koju mozete koristiti samo online.

Ja imam obe.

Naravno bitcoine iz svog novcanika mozete poslati bilo kome na planeti, ukljucujuci sve kompanije sa kojima ja poslujem.

 

 

Zelim Vam sve najbolje u internet poslovanju!

Mihailo Milankovic.